Jumaat, April 22, 2011

bEkU cAiRrr.....

hAipP!!
Assalamualaikum...hye sume2...
mood :: pening-pening lalat + ngantokss + malas (haha..)

oke! nak cite pasal semalam.. semalam adalah hari yg best dimana siangnya aku hanya melepak dan merehatkan diri saja dibilik..beserta gangguan UNTA yang sangat tidak menghormati bile kite hidup didalam bilik yang dikongsi bersama.. mudah-mudahan pintu hatinya akan dibuka untuk bersikap lebih baik di dalam bilik aku ni.. amin... oke! berbalik kite pada tajuk kat atas nunnn... beku cair..hehe.. ape yang beku? dan ape pulak yang cair? oke..nak dijadikan al-kisah..pada suatu petang..sewaktu air hujan menyiram bumi..lebat tau.. memang bahagia la pada sesiapa yg dapat buat taik mata tu.. hee..  aku sebok pula bermuka buku..memang macam tiada kerja la gaya aku bersantai atas katil petang tu.. then..tiba-tiba.. tibit-tibit!! mesej henpon aku berbunyik.. ouh! cik lili upanya.. ade la mesej peribadi sikit.. dok berbalas mesej ni tetiba ase nak makan eskrem..wei! sedap kan eskrem..sape yang x ske? oke! aku pon ckp la kat cik lili...die pon kata..oke! kite g ICE ROOM ptg ni nak??? ouhh?? aku pon blink2!! mesti la kata nakkkkkkkkkkkkk!! hehe.. oke! petang tu pas hujan pergi la kami ke Bangi..menuju ke ICE ROOM bersama encik juky juga.. sesampai nya kami disana, perlu menunggu encik juky kerana die mengalami kelewatan akibat kesesakan lalu lintas.. petang-petang kan..biasa la...jem bagai.. (yeke?????)
.
.
.
.
ouh!! kemudian ade la dalam 5minit kemudian encik juky pon tiba..dengan membawa 1 kotak.. kotak..kotak kek.. hahaha...gelak aku..ske3!!! seperaisss... walaupon besday aku dah lepas tau uolsss... haha.. terima kasih daun keladi kawan-kawan ku.. kalian bedua tersangat la baik hati... hehe.. lOVE... ahha!! tahun depan ade lagi 12 april tu..hehe...;)
.
.
.
.
oke! pastu kami pon meneruskan kerja dengan membuat order..makan eskrem dan makan kek.. disebabkan aku tidak mengingat nama eskrem ni..korang tengok je la rupa eskrem dan juga kek itu..agak-agak terliur tu bawak-bawak la diri anda menyinggah ICE ROOM dan Baker's Cottage.. (ouh!betol ke aku eja tu??nevermine...hehe) dah tak nak tulis banyak just korang saksikan la gambar yang ada.. mmuahh!;)



ni la rupa aku yg ske dpt kek dan eskrem sedap..haha..ntah pape...;P hok ekrem yang sedap ni la...cepat2 makan beku lidah..lambat makan cair sudah...heeee...

eh! eh! korg cuba lihat pic yg ini...spatula utk makan eskrem..haha...sgt pnjang..agak-agak kalu korg nak curik eskrem org sebelah pon boleyyy..hehe...

ehem3...ni la encik juky..(ni je gambo yg seasenye xgoyang..tp matanya ke lain..haha..) sedap gak ciken chop kat sini..yummy3!!


haaa!! yg ni la cik lili... my best lovely friend...hehe.. tgk la muka die..muka keletihan..kemengantukan..sebab siangnye die keje..balik2 keje trus siap2 utk keluar...heee...

yang ni la gambar kek.. ade nama ain yusop kat atas tu..hehe...muat jgk nak tulis nama tu kan.. ske3!! ;P

ho!ho!ho! tu la gambar eskrem bersama kek.. kencing manis la aku hari tu..sume manis2..haha.. sedap...sume sedap2..kira x rugi la..mhl la sikitttt...sekali sekala oke la kan...memolek lagi plak tu ade yang belanja.. alhamdulillah....kenyanggg dan lazatttttt....;)

kepada anda berdua :: I LOVE YOU......^_*

thank you very much3!!

ahhaaaa!

~tata~

2 ulasan:

Sekamar Rindu berkata...

salam..

folo ur blog....**

red berkata...

wsalam...selamat dtg n trima kasie...;)